SBalazs3000 kérdése:
Hol kapható szegeden Nber energiaital?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van térkép és ott azt írja hogy Tisza Lajos körút 77, viszont mikor bementem a boltba és rákérdeztem, nem tudott semmit az eladó.2021. febr. 23. 12:56
1/11 anonim válasza:
Ugyanaz az alap tuttifrutti íze van mint a többi nevenincs e italnak.
2/11 anonim válasza:
Jelenleg csúsztak a munkálatok a termékkel kapcsolatban, így aztán a kiszállítás is, talán hétfőn kezdődtek, szóval hét vége felé talán...ha nem majd akkor meg azután, de biztosan lesz.
3/11 anonim válasza:
1#
Akkor legalább már ezt veszem meg, hisz támogatok is vele valakit. :)
4/11 anonim válasza:
Ha monstert vagy hellt veszel azzal is támogatsz valakit.Egyébként ki ez az nber?Rákerestem de csak az energy drinket dobta be meg az a rajzot
5/11 anonim válasza:
4#
Zsozeatya. Játék streamer. Kidobott egy energiaitalt. Röviden ennyi. :D
És nyilván úgy értem, hogy egy konkrét ember támogatok vele, nem egy cég ismeretlen embereit, vezetőit. Nem tudom miért kell túlragoznia magát az embernek, hogy érthető legyen. :D
6/11 anonim válasza:
1-es
Valóban? Honnan tudod, tudtommal senki sem kóstolta még egy-két emberen kívül...valamint az volt mondva: Egyedi íz és méret! Szóval akkor az "egyedi íz" egy marketing hazugság volt?
7/11 anonim válasza:
#1 igazad van nekem ma jott meg a 3 tálca nber de nem volt számomra olyan nagy durranás... Van az a mondás hogy nagyobb a füstje mint a lángja ize sima tutti fruttis mint barmelyik masik e ital szóval
8/11 anonim válasza:
7-es és 1-es
Sajnos igaz volt....tutti-frutti kicsit más összetétellel, de semmi más. Sajnos még sem volt egyedi, mint ahogy beharangozták!
7-es
Egyébként ki gyártja? Mi van ráírva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!