Ki melyiket inná meg ezek közül?
Figyelt kérdés
Permet: 1 dl bor 1 ml szóda
Kisfröccs: 1 dl bor 1 dl szóda
Sport fröccs: 1 dl bor 4 dl szóda
Hosszú lépés: 1 dl bor 2 dl szóda
Nagy fröccs: 2 dl bor 1 dl szóda
Sóher fröccs: 1 dl bor 9 dl szóda
Vice házmester: 2 dl bor 3 dl szóda
Bakter anyós 2 dl 5 cl bor 2 dl 5 cl szóda
Házmester: 3 dl bor 2 dl szóda
Háziúr: 4 dl bor 1 dl szóda
Alpolgármester: 4 dl bor 6 dl szóda
Spiccer: 5 dl bor 1 dl szóda
Maflás: 5 dl bor 5 dl szóda
Polgármester: 6 dl bor 3 dl szóda
Puskás fröccs: 6 dl bor 4 dl szóda
Avasi fröccs: 7 dl bor 3 dl szóda
Krúdy fröccs: 9 dl bor 1 dl szóda
Csatos: 1 l bor 5 dl szóda
Lámpás: 1 l 5 dl bor 5 dl szóda
Kőműves fröccs: 2 l 5 dl bor 5 dl szóda
Szavazást akartam csatolni, de csak 10 lehetőséget lehet megadni.
#vendéglátás #Fröccsök
2021. jan. 7. 00:49
2/8 anonim válasza:
Kisfröccsöt, hosszúlépést és nagyfröccsöt szoktam inni. Esetleg meginnám még a viceházmestert meg a házmestert, de magamtól sose rendeltem még. A többi vagy ugyanezek variációja (ugyan miért más polgármestert inni mint három nagyfröccsöt?) vagy nem jó arányú szerintem. Egy részük eleve gyanítom hogy inkább poén, mi a fene értelme van 9:1 arányban inni? Az csak vizezett bor.
4/8 anonim válasza:
Ittam én már mindent, szerintem az ideális arány a 3:2 a bor javára, tehát itt a házmester. Amúgy a legtöbb hülyeség, nem tudom honnét szedted, nincsenek is literes korsók sehol. Sóher fröccs, ne már.
5/8 anonim válasza:
Kisfröccs,nagyfröccs,hosszúlépés.
6/8 anonim válasza:
Ha be akarok csípni, akkor nagyfröccs és/vagy házmester. Nyáron a nagy melegben inkább a hosszúlépés.
7/8 A kérdező kommentje:
4: olvastam valahol. Még táblázatba is volt szedve
2021. jan. 7. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!