Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mivel főzöd a kávét? Kotyogós...

Mivel főzöd a kávét? Kotyogós vagy valamilyen kávégép?

Figyelt kérdés

2020. dec. 31. 14:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy értette, ihatora hűl
2021. jan. 3. 17:41
 22/24 anonim ***** válasza:
Igen, ihatóra gondoltam :)
2021. jan. 3. 17:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Mióta az előző gép végleg tönkrement, évek óta csak instant és 3in1 kávékat ittunk, ami nem rossz, de hiányzott már az igazi főzött kávé, és azt egy modern gép hamarabb lefőzi, mint egy kotyogós! Mindenképpen egy modern, de hangulatos kinézetű, és jó minőségű eszpresszó gépet akartam. Én úgy általánosságban szeretek minden kávét, ezért nekem tökmindegy volt, viszont anyukám nem szereti a túlzottan erős kávét, ezért direkt nem vettem nagynyomásút! DeLonghi EC 9.1 lett a befutó, és nem bántam meg, jól működik, finom kávét főz, itthoni használatra bőven elég!
2021. jan. 10. 17:07
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Aki a minőségi, habos, aromás kávét szereti, annak a kapszulás DolceGusto-t javaslom. Mindig tökéletes minőséget készít, semmilyen takarítás, tudás vagy elő- utókészület nem kell hozzá.

70Ft/adag (akciósan), ennyit szerintem megér a kényelme.

Ha legalább ilyen minőségű presszót akarsz, az csakis komolyabb karos géppel készíthető (itt már érteni is kell hozzá).

2021. jan. 15. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!