Mivel főzöd a kávét? Kotyogós vagy valamilyen kávégép?
Philips senseo kávépárnás gépünk van, eredetileg apáméknak volt ilyen, de mi is ilyet szereztünk be. Olcsóbb a párna, mint a kapszula, egyszerű használni, karbantartása nulla, és a gép is olcsó volt. Max 40-50 csésze kávé fogyhat nálunk otthon havonta, erre a mennyiségre egy komolyabb presszógép felesleges, és reggel zajos is, ami probléma, ha csak az egyikünk van fenn(volt ilyenünk, szóval tapasztalat).
Persze ott lapul a szekrényben a kotyogós is, időnként elő is szoktuk venni, ha jó erőset akarunk inni(többnyire nem mi, hanem valamelyik napi 8 kávéhoz szokott idősebb rokon).
Van egy saeco gépem, ami frissen őrli a kávét főzés előtt.
Lavazza kávét iszunk legtöbbször.
Én "török" Kávét iszok. Két kiskanál őrölt kávét teszek a csészébe, felöntöm forró vízzel, kevergetem.
Mire kihúl, a zacc leüllepedig az aljára.
Ahol felnőttem mindenki így issza, meglep, hogy Magyarországon mennyire nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!