Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért nincs úgy elterjedve a...

Miért nincs úgy elterjedve a Red Bull?

Figyelt kérdés
Nálunk főleg monstert es hellt isznak. Senki se veszi a redbullt. Miért van ez? Mik a különbségek?

2020. nov. 27. 09:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
@4 Komolyabb marketingkampány? Nem iszom energiaitalt, de míg pl. monster reklámot nem is emlékszem, hogy láttam volna, több millióan nézik világszerte csak a forma-1 -et, hogy a többi extrém sportról, amiben ott vannak, ne is beszéljek.
2020. nov. 27. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Mert a RedBull volt az elso, a vasarlok nem husegesek es mindig atpartolnak az ujdonsagokra. Mert ma mar nem szokas egy megszokott dolog mellett leragadni (meg a politikaban sem) ... haladni kell a korral, nyitottnak kell lenni az ujdonsagok fele kulonben nem vagy eleg trendi.
2020. nov. 27. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
@11 Igen, a Red Bull pont hogy legendásan sokat költ reklámokra. Könyörgöm, kiugrott egy ember a sztratoszférából Red Bullos sisakban.
2020. nov. 27. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem a RedBull-t, de csak akkor veszek ha akciós, mert drága. 400-600 Ft egy doboz boltban, inkább veszek Hellt, mert 170 körül van egy.

Amúgy a Red Bull kb mindenütt ott van, extrém sportok, fesztiválok, forma-1....

2020. nov. 29. 09:05
 15/18 anonim válasza:
Kevés benne a szénsav...
2020. dec. 2. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Nálunk mást nem nagyon lehet kapni. És olcsó is, ráadásul az eredeti összetétel, taurinnal. Úgyhogy mindenki azt veszi.
2020. dec. 6. 04:04
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
En szimplan csak csalodot vagyok amiert nem tudtam repulni tole :(
2020. dec. 29. 18:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem a boltbeli elterjedésére értette (minden boltban van kb.), hanem a fogyasztókra.

A fogyasztók azért nem veszik, mert k#rva drága, cserébe semmiben nem tud többet. Kettőt-hármat kapni a konkurencia termékeiből azért az árért.

2020. dec. 30. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!