Hova a csudába viszik a multikból ezt a rengeteg teát?
Azt mondom, hogy egyszer még rendben van, de most már nem túl nagy időkülönbséggel másodszorra fordult elő velem, hogy előttem pakolta ki egy nő a pickwick gyümölcsteás polcokat az auchanban és nem tudtam gyümölcsteát venni :D tudom, nem csak az a tea létezik, de a barackos pickwick a kedvencem és nem hagyott egy árva dobozzal sem, de nem csak abból, hanem semmiből, az összeset elvitte, egy vegyeset tudtam venni, mert azt valaki bekeverte másfajta teákhoz és azt nem találta meg.
Nem ez az életem problémája, csak érdekel, hogy hova kell neki 300 doboz tea multis és nem nagyker áron?
Esetleg kisebb étterem/reggelizö hely, kisebb üzlet - neki adott esetben jobban megéri a boltban venni, mint a nagykerböl rendelni, de utána igen magas szállítási költséget fizetni.
Nálunk a gyrosos vásárol fel rengeteg teát, neki jobban megéri nagyobb üzletben venni, mint rendelni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!