Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Alkoholmentes bor létezik?

Alkoholmentes bor létezik?

Figyelt kérdés
Nem a különbözõ praktikák érdekelnek az alkohol tartalom csökkentésére, hanem erjesztett must vagy akármilyen gyümölcslé, amiben nem termelõdött alkohol az erjesztés során.

2020. okt. 30. 01:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Én már láttam alkoholmentes bort és pezsgőt is. Bort a Lidlben és a Tescoban, pezsgőt szinte mindenhol.

Kóstolni még nem kóstoltam, de az alkoholmentes pezsgő elvileg nem rossz, de nyilván más, mint a rendes pezsgő.

Nekem igazából csak egy kérdésem van. Minek?

2020. okt. 30. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok. Óvodás szint alatt van jóval, a nektek nem tetsző választ lepontozni, függetlenül annak igazság tartalmától.

A kérdésben szerepelt, hogy nem olyanra kíváncsi a kérdező, amiből utólag kivonták az alkoholt, hanem "amiben nem termelõdött alkohol az erjesztés során". Ilyen bor márpedig nincs! További kellemes lepontozást, sziasztok!

2020. okt. 30. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
dehogy nincs, az a bor, amiben nem képződött alkohol, az a szőlőlé.
2020. okt. 30. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
#13, majdnem jól mondod, az szőlőlé, tehát nem bor!
2020. okt. 30. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:

jól van jól van, eddig én is eljutok, csak próbálok ráérezni kérdező kitekert logikájára... de igazad van, fordítsuk meg, az a szőlőlé, amiben alkohol képződik, az bor.

(te jó ég, tisztára "nem minden rovar bogár de minden bogar rovár" érzésem kezd lenni XD)

2020. okt. 30. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!