Alkoholmentes bor létezik?
Én már láttam alkoholmentes bort és pezsgőt is. Bort a Lidlben és a Tescoban, pezsgőt szinte mindenhol.
Kóstolni még nem kóstoltam, de az alkoholmentes pezsgő elvileg nem rossz, de nyilván más, mint a rendes pezsgő.
Nekem igazából csak egy kérdésem van. Minek?
#9-es vagyok. Óvodás szint alatt van jóval, a nektek nem tetsző választ lepontozni, függetlenül annak igazság tartalmától.
A kérdésben szerepelt, hogy nem olyanra kíváncsi a kérdező, amiből utólag kivonták az alkoholt, hanem "amiben nem termelõdött alkohol az erjesztés során". Ilyen bor márpedig nincs! További kellemes lepontozást, sziasztok!
jól van jól van, eddig én is eljutok, csak próbálok ráérezni kérdező kitekert logikájára... de igazad van, fordítsuk meg, az a szőlőlé, amiben alkohol képződik, az bor.
(te jó ég, tisztára "nem minden rovar bogár de minden bogar rovár" érzésem kezd lenni XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!