Alkoholmentes bor létezik?
Figyelt kérdés
Nem a különbözõ praktikák érdekelnek az alkohol tartalom csökkentésére, hanem erjesztett must vagy akármilyen gyümölcslé, amiben nem termelõdött alkohol az erjesztés során.2020. okt. 30. 01:29
1/15 A kérdező kommentje:
Pesten hol kapható?
2020. okt. 30. 01:29
2/15 anonim válasza:
Ez magyarán a murci de olyat nem palackoznak azt el kell kapni a forrás szakaszában palackozzák is bió boltban kapható .
Dunaharasztiban bió boltban van .
3/15 anonim válasza:
Egy ismerős azt mondja ő már ivott, de én még sose láttam. Pénzt nem adnék érte, mint ahogy koffeinmentes kávéért sem, mert mi értelme.
4/15 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a 'mandlatej, szójatej', csak a szőlőtőkét fejik meg.
.
A bor: erjesztett szőlőlé.
Erjesztészkor a cukor alkohollá alakul át.
Ha nem erjed meg a mustban a cukor, akkor nem bor, ha bor, akkor nem alkoholmentes.
.
A murci is alkoholtartalmú, berúgni is lehet tőle.
6/15 anonim válasza:
Az alkoholmentes froccs pedig a traubiszoda :)
7/15 anonim válasza:
A vattacukor light meg a hurkapálca.
8/15 anonim válasza:
Létezik. Külföldön lakunk és láttam boltban. Inni még nem ittam. Fogalmam sincs hogyan készül. Meglévő borból vonják ki az alkoholt vagy valami másból csinálják.
9/15 anonim válasza:
Ilyen szerencsére nincs, és nem is lehetséges, ez fizikai képtelenség!
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!