Milyen kapszulas kávéfőzőt vegyünk?
Kotyogós kizárva azt nem szeretem/szeretjük.... Napi 1 kávé megy le azt is ketten isszuk.
Kapszulast kiszámoltuk 5000ft lenne egy hónapra napi 1 kapszulával.
Perpill ugyan ennyi megy el kávéra david offot vagy pellini top-ot isszuk .
Szarvasi kávéfőzőnk van.
Nagy a választék a kapszulasok között nem bírunk dönteni, jó lenne 30.000ft alatt maradni
Szuper köszönöm akkor ez tényleg megéri a minőségi kávézást :)
Eddig is ezért vettük a drágább kávékat hogy legyen meg a kávézós élmény reggelente jobban indul a nap:) olcsóbb szerintem mint egy kávézóban ami 500ft alap hangon.
Meg is rendeltük elvileg hétfőn meg is kapjuk a csoda gépet
Nem tudom, hogy mennyire megbízható minőség, mert megoszló vélemények vannak róla Árukeresőn, de egyből szemet szúrt a funkciója miatt:
Hauser CE-934
4 féle kapszulával is kompatibilis (Nespresso, Lavazza, Dolce Gusto, E.S.E. pod), ezen kívül sima kávéporból eszpresszót is főz, és akár 20 bar nyomással! És mindössze 26 ezer Ft-tól már kapható!
#16 média Markt-ról rendeltem teljes áron úgy döntöttünk hogy inkább ez a jobb megoldás mint havonta függeni valamitől...
Tegnap hívtak fel hogy "elveszett" a rendelésem a rendszerben és most tudják küldeni vissza mondtam azzal a lendülettel mert amit a #13 írt jobban tetszik még egyenlőre nézegetjük azt olvastam hogy a Hauser nem melegíti úgy fel a vizet mega tejkapszulat abszut nem főzi le igazából a tejkapszulas része nem zavar én jobb szeretem a kávé tejszínt vagy anélkül. A melegitos része se annyira rossz utálom ha túl forró a kávé és nem tudom azonnal inni de nem tudom mennyire főz le "hideg" kávét... Úgy hogy megy a vacilalas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!