A kávémat tejjel szoktam készíteni víz helyett. Vettem egy kapszulás kávéfőzőt. A víz helyére tehetek tejet?
Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 08:53
1/10 anonim válasza:
Nem mert a tej beleeg es tonkre megy.
2/10 anonim válasza:
Eddig amúgy hogy csináltál kávét tejjel víz helyett? Vagy nescafet használtál?
3/10 anonim válasza:
Ahogyan az első is írja, nem lehet. Pótmegoldásnak marad a sűrített tej vagy tejpor hozzáadása főzés után.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
2020. márc. 23. 11:02
5/10 anonim válasza:
En csinaltam igy, szerelo nem orult neki h a belesavanyodott tejet ki kellett takaritania :D azota okosabban oldom meg :)
6/10 anonim válasza:
Lehet kapni tej kapszulát a müllerben
7/10 anonim válasza:
Kéz alatt vetted, hogy nem volt hozzá használati utasítás, kézikönyv?
8/10 anonim válasza:
Nincs az a született Gordom Ramsey, akinek ne futott volna ki a tej legalább egyszer gázon melegítéskor, szóval biztos van róla tapasztalatod, hogy oda tud égni mindenre. Ugyanúgy oda fog égni a kávéfőző fűtőszálára is. Ne próbáld ki.
Adj hozzá tejet a pohárba, vagy használj tejport, kávé fehérítőt, sűrített tejet. De van olyan kapszulás kávé, ami latte, magyarul a kávé mellett tejport is tartalmaz gyárilag.
10/10 anonim válasza:
Utólag öntsd fel meleg tejjel vagy vegyél eleve tejes kávés kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!