Otthonra érdemes jégkocka készítő gépet vásárolni?
Figyelt kérdés
Ártól függetlenül kimondottan ezt a gépet néztem ki:
De lehet ennél is jobb, csak legyen időtálló, ha tudtok linkelni jobbat, több beállítási opcióval.
A fő kérdés, hogy érdemes-e, mert én imádom a nagyon hideg, jégkockával teli italokat. Gyakran készítek nagy adag limonádét is például, és kifogy a jégkocka tartó dobozka már az első alkalommal, illetve macera kiszedni belőle.
2020. aug. 10. 16:57
1/10 anonim válasza:
Ennyi pénzből kb. 180 évig tudsz jégkocka-zacskót vásárolni...
2/10 A kérdező kommentje:
Szóval nem érdemes?
2020. aug. 10. 17:19
3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is élek 180 évig.
2020. aug. 10. 17:20
4/10 anonim válasza:
Hát pontosan erre utaltam... Hogy még az unokádnak is elég lesz, amennyit vásárolni tudsz.
10 db zacskó, összesen 240 db jégkockát tudsz vele készítnei, 200 ft.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Vegyél inkább jó minőségű, nagyméretű szilikon jégkockatartót. Az a százhúsz ezer forint az életben nem hozza vissza az árát.
8/10 anonim válasza:
Gyakran tartasz 30-40 fős koktélpartit a villádban?
Ha igen, akkor megéri.
9/10 anonim válasza:
100 Forintos boltban fillérekért kapsz szilikon jégkockatartót.
Nem éri meg, nem hozza vissza az árát.
10/10 anonim válasza:
Ha megteheted vegyél! Ha macerásnak érted a jégkocka készítést "hagyományosan" akkor miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!