Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az éttermekben és büfékben...

Az éttermekben és büfékben miért adják olyan aránytalanul drágán az üditőitalokat? Azzal semmi dolguk nincs a szakácsoknak.

Figyelt kérdés

2020. júl. 29. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
A rövid válasz: mert megtehetik. Ilyen helyeken nem illik, illetve nem szabad máshonnan hozott italt fogyasztani, tehát sokan rá vannak kényszerülve hogy megvegyék. Valamin ki kell termelni a profitot. Valamint az igaz hogy mondjuk a szakácsoknak nincs vele dolga, de ettől még rengeteg költség jön rá, a beszerzés, tárolás, esetleg felszolgálás, illetve ugyanúgy az összes működési költség mint villany, áram stb.
2020. júl. 29. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ebből van a nagyobb bevétel, nem a kajából :)
2020. júl. 30. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!