Mennyi volt a legtöbb energiaital amit 1 nap alatt megittál?
Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 03:52
11/21 anonim válasza:
Egyébként az miért van, hogy egyeseknél máshogy hat? :D
12/21 anonim válasza:
Egyszer régen emlékszem lehúztam egy rekesz vagy zsugorfólia monstert mert hallottam ha túl sok koffein fogyasztunk akkor ilyen drogszerű hatása van és nagyon durván olyan hatása volt mint amit olvastam
13/21 anonim válasza:
Egy teljes éjszaka alatt 4 doboz Monster volt az eddigi legtöbb adagom.
Érdekes módon nem volt különösebb hatása a szervezetemre. Nem lettem se álmosabb, se éberebb tőle.
14/21 Trevor. válasza:
Egyszer ittam kb. 6 dobozzal 14 évesen (Hell, Burn és Monster vegyesen), rosszul is lettem tőle. Azóta havonta egyet iszok átlagban és egyszerre max kettőt (ha Monster, akkor csak egyet).
15/21 anonim válasza:
Talán 6. osztályban átvírasztottam egy éjszakát, mert valami tematikus nap volt másnap, akkor lement úgy 1.5 liter 32mg-os vegyes márkákból, de ismerőseim szerintem lazán átlépték a 2 litert is más alkalmakkor.Akkor nem nagyon éreztem semmi negatív mellélhatást, ellenben mikor először vettem Ikeában kávét és leküldtem 4-t egymás után, mert annyira ízlet. Na akkor elkapott az erős szívdobogás egy 30 percre, leöblítettem másfél liter vízzel az segített. Azóta már érzékenyebb lettem a koffeinre, napi 2 korsó teát fogyasztok maximum, azt is délutánig megiszom.
16/21 anonim válasza:
Azt hiszem 2, vagy 3 de inkább 2.
17/21 anonim válasza:
Regen durvan fuggo voltam. Napi 1.5-2 liter. Egyszer a szivem ugy elkezdett dobogni hogy szinte kivul ereztem. Sokat fajt a fejem es egy ido utan nem elenkitett hanem elnyomott. Kb 3 eve egy kornyot se iszok.
18/21 anonim válasza:
Napi 2 liter kobra 14 évesen mindennap fél évig totál kampó voltam mint egy zombi, de mindig jó jegyeim voltak meg nyertünk a osztály fociba. Mondjuk azóta leálltam.
20/21 anonim válasza:
5 volt a maximum egy buliban, fel is ment a pulzusom 170-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!