Melyik a legfinomabb kávé?
Hát ez abszolút ízlés kérdése....
És nem utolsósorban pénztárcáé IS.
A 'jó aroma" nem egy egzakt, objektív fogalom.
Hát... Én is a sárga Tchibo-t akartam mondani. :D Jó ideje azt isszuk, nem is merünk újat kipróbálni, mert nem fogyna el.
Előtte mi is Omniával próbálkoztunk, meg a "noname"-kkel, de azok közül egyik sem volt jó.
De nekem ez a sárga Tchibo sem az igazi...
#8: ha van rá pénzed (a kávéfőzőre) és hajlandó vagy a kávénkénti kb. 100 ft-os kapszulaárat kifizetni...
"Érdemes" - ezt sok szemszögből lehetne vizsgálni, neked kell eldönteni, hogy a kényelem (csak beteszed a kapszulát és nyomod a gombot) megér-e neked ennyi pénzt.
(most a környezeti hatásáról szándékosan nem írok...)
#8: Én a helyedben egy automata, darálós kávéfőzőre ruháznék be, mert ha jól értem, akkor nem akarsz pepecselni az előkészületekkel. Ugyan alacsony hőt igénylő kávéfajtákat azzal sem tudsz lefőzni, de a kommersz (hipermarketeben kapható) márkákat tudod vele használni, kézműves kávékból pedig a sötét pörkölésűeket.
A kotyogóval az a probléma, hogy az gőzzel működik, a kávé pedig szénné ég, akármit csinálsz. A kapszulás kávéfőző is jobb nála, ha rövid távon olcsón akarod megúszni (hosszú távon pedig drágán :)) és nincsenek nagy igényeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!