Férfiatlannak számít az, ha egy férfi egyáltalán nem iszik alkohol tartalmú italokat?
Nem!!!
Azt tartom férfiatlannak, ha valaki be van xaszva, azt se tudja hol van, kötekszik/hülyeségeket beszél, ki van vörösödve a feje és büdös, mint a szar.
Na, ha abban valaki talál bármi férfiasat, vonzót, annak gratulálok.
Köszönöm a válaszokat!
7-es és 9-es válaszadóknak írnám hogy azért nem iszom mert nem szeretem az alkoholt, nem is hiányzik illetve a szervezetem sem bírja túl jól. Emellett hosszú évek óta szinte napi rendszerességel sportolok így az életmódom miatt sem összeegyeztethető az alkohollal. De emellett nem is dohányzok és kávézni sem szoktam. :)
Igen, ferfiatlan! :) De ne aggodj, mar olyan elpuhult vilagban elunk, hogy sokan nem foglalkoznak ezzel.
Bezzeg ha meg vadak lennenk! Minden eredmenyes vadaszat utan akulasig dorbezolna mindenki ... es menden egyes gyoztes csata utan is lereszegedett mindenki. Mondjuk akkoriban nem igen volt egeszseges mast fogyasztani ...
De most mar orulhetsz, a mai vilagban fel sem fog tunni senkinek, hogy nem vagy ferfi :)
Kedves 13-as válaszoló!
Igen, abban igazad van hogy a mai világba már sok minden belefér. Talán még az is ha egy férfi egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. :)
Kedves 15-ös válaszoló!
Most hogy mondod, elég gyakran használtam alkoholos kézfertőtlenítőt. Így utólag belegondolva, tisztára alkesznek is érzem magamat.
Iszol ha akarsz, ha nem akkor nem. Nem kell ezen mit agyalni.
Az a nem férfias amikor egy felnőtt ember képtelen a kultúrált alkoholfogyasztásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!