Az emberek többségének a Pepsi vagy a Coca Cola ízlik jobban?
Pepsi,többnyire pepsi max,de a cherrys változat is nagyon bejött nekem.
Illetve még a lidl- s saját márkásat is szeretem.
Alapjáraton a Pepsi, mivel édesebb, jobban mondva koncentráltabb. A Coke-on változtathattak az arányokon itthon, egyre jobban hajaz egy szénsavas Boleros cola italra. A legjobb Pepsi a csapolt változat. Viszont külföldön az üveges Coca Colának nagyon jó az íze, az lenyomja a Pepsit.
A kizárólag édesítőszeres változatok borzalmasak, tök mindegy milyen ízesítésüek (cukoradó kompenzációk). Talán a barackos Coke, ha nincs más akkor lemegy...
A köztes Life mondjuk nem rossz annyira ízre, csak értelme nincsen, ahogy a koffeinmentesnek se nagyon.
Az eredeti ízesített verzióban a Coke a nyerő, mert 2 felhozatala is megállta a helyet: Vanilla, Cherry. De a Pepsi Twist-nek is nagy volt a népszerűsége anno, kár hogy már nincs.
Annyi, hogy összességében a Coke új ízei ihatóbbak, mint a Pepsi-é, a Pepsi Max málnás verziójától konkrétan rosszul lettem. 4 nap alatt nem bírt elfogyni, mert senki nem bírta meginni xd
Röviden: a simából Pepsi, ha muszáj ízesített, akkor Coke.
Érdekesség, hogy a vakteszteken jellemzően a Pepsi győz, viszont tudatos választásnál többen preferálják a Coca-Colát.
A jelenségnek neve is van, az ún. Pepsi paradox.
Pepsi-t jobban szerettem. Előbb már írták, hogy talán valamivel édesebb, selymesebb az íze, nem olyan szúrós mint a Coca-é.
A Coca-nak talán nagyobb vagy jobb lehet a reklámja, ezért van jobban az emberek agyában a Coca, hogyha colaról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!