Pepsi vs. Coca?
Van az a Pepsi Max-os reklám, miszerint kóstoltatták az embereket a "legnépszerűbb null kalóriás kólával" összehasonlítva, azt ugye tudjuk, hogy a Coca zero-ra gondolnak.
És hogy a válaszadók 56%-a szerint a Pepsi a jobb.
Olyan emberek válaszát várnám elsősorban, aki direkt emiatt hasonlította már össze a két nulla kalóriás kólát, egymás után itta, azonos hőmérsékleten, tehát tényleg az összehasonlítás kedvéért, és ezek alapján állapította meg, hogy egyik vagy másik jobb.
Nektek melyik volt jobb?
2-es, a citromos zérót kóstoltad már, az se ízlik? Szerintem az tök jó.
Amúgy nálam a coca lett a jobb. Nem sokkal, több kóstolás után alig éreztem a különbséget.
A max lágyabb édesebb. A zéró mintha karakteresebb lenne.
Egyébként szerintem a zéró jobban hasonlít az eredetire mint a light.
A sima nullások közül nekem a Coca jön be, nem annyira édes, sokkal karakteresebb.
De...
A Pepsi most kijött a gyömbéressel, most ez nálam mindent visz!
A múltkor a vaníliás zérót kóstoltam, na az nem jó.
Vannak ezek a vanília porok, pudingpor, meg krémpor, ilyenek, szóval ami nem nagyon látott vaníliát.
És van köztük egész tűrhető, viszont több olyan is van, hogy nagyon nem ugyanaz a vanília íz, mint a szokásos, tehát még a jobb minőségű mű vaníliától is eltér.
Vagy egy tipikus mellékíze. Nem azt mondom, hogy rossz, de határozottan érezni, és nekem zavaró.
Na a vaníliás zéróban ugyanezt érzem.
Bár nem iszom sok kólát, én mindkettőt kedvelem.
De az összes zéró szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!