Van az a Pepsi Max-os reklám, miszerint kóstoltatták az embereket a "legnépszerűbb null kalóriás kólával" összehasonlítva, azt ugye tudjuk, hogy a Coca zero-ra gondolnak.
És hogy a válaszadók 56%-a szerint a Pepsi a jobb.
Olyan emberek válaszát várnám elsősorban, aki direkt emiatt hasonlította már össze a két nulla kalóriás kólát, egymás után itta, azonos hőmérsékleten, tehát tényleg az összehasonlítás kedvéért, és ezek alapján állapította meg, hogy egyik vagy másik jobb.
Én már egy ideje csak a nullás kólákat iszom, pedig régen nem szerettem. Most már a hagyományosat nem bírom meginni, túl édes.
Ha tehetem Pepsit veszek, én azt jobban szeretem.
Egyébként még egyszer nagyon régen a Balatonon belebotlottam egy ilyen vaktesztbe, azt konkrétan a Coca csinálta, két egyforma pohárban töltötték a kétféle kólát, letakarták egy burával és megpörgették a bura alatt az asztalt, utána kellett megkóstolni mindkettőt és megmondani, melyik ízlett jobban. Nekem ott is a Pepsi volt a finomabb.
2019. szept. 6. 20:16
12/17 anonim válasza:
En mindkettőt szeretem, es szerintem mindkettőnek teljesen mas íze van.
2019. szept. 6. 20:27
13/17 anonim válasza:
Tavaly az egyik fesztiválon a pepsi sátornál kóstoltattak velem, egyik pohár coke, másik pepsi volt de nem tudtam melyikben melyik van. Így látatlanban én a coke-ot tartalmazó pohárra mondtam hogy finomabb viszont számomra sok különbség nem volt a kettő íze között csak valamelyiket mondanom kellett.
2019. szept. 6. 21:05
14/17 anonim válasza:
Célországonként nagyon változó coca íze. Onnan tudod, hogy hová gyártották, hogy milyen nyelven van a legnagyobb felirat rajta. Az ukrán rettenetesen híg lötty, a görög is híg de frissítő és finom, az osztrák nekem az igazi, a holland pedig túl édes. A magyar sztem a németez és a lengyelhez közelít. De amúgy én a citromosat szeretm cocából, a maxot pedig pepsiből. De a coca "érzékenyítő" reklámkampánya óta pepsit választok, ha csak tehetem.
2019. szept. 6. 21:41
15/17 anonim válasza:
Én egyiket sem szeretem amiben édesítőszer van. De ha sima Pepsi és Coca között kellene dönteni, akkor a Cocát választom.
2019. szept. 7. 14:40
16/17 anonim válasza:
Én csak a vaniliás coca colát, a többit csak megiszom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!