Szoktál csapvizet inni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 15:01
1/22 anonim válasza:
nem, mert nálunk egészségügyi határérték 2,5szeres az ólomtartalma a víznek... Budapest, XIII. ker.
2/22 anonim válasza:
Budapesten (VI. kerület) igen, mert jó a csapvíz nálunk.
Ha hazamegyek, a faluban nem, mert iszonyú klóros a vezetékes víz, tényleg nem bírom meginni. A kútvizet iszom helyette. Az meg vasas, de az nem zavar :)
3/22 anonim válasza:
Simán, pont nem érdekel, ha atomsugárzás folyik is belőle.
Pedig nálunk pirossal jelzi a térképen, hogy mennyire gáz a víz.
De iszok mellette sok vodkát, az fertőtlenít!
BP 23.ker
4/22 anonim válasza:
Mivel itt Győr környékén ásványvíz minőségű a csapvíz, ezért igen, szoktam csapvizet inni. Teszem hozzá jártam már az országnak olyan részén, ahol még fogat sem szívesen mostam a csapvízzel. Szóval megértem, hogy nem mindenhol evidens a kérdésre a válasz.
5/22 anonim válasza:
Heves megye, falu, igen, nagyon jo es jo hideg.
7/22 anonim válasza:
Napi több literrel. Budapest X. ker.
8/22 anonim válasza:
Még jó hogy szoktam. Mi mást innék Miskolcon?
9/22 Oszkár, a pozsgafa válasza:
Én mindig ásványvizet iszom, próbálom úgy kiszámítani hogy soha ne fogyjon el. Ha nincs ásványvíz, akkor vízszűrőbe teszek csapvizet. Ha szűrő sincs, akkor iszok csapvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!