Ti szoktatok zero uditoket fogyasztani? Ha igen akkor mennyit es mi a kedvencetek?
AZt hiszitek hogy az édesítőszer az jobb mint a cukor ??
Műanyag, mesterséges, tartósított ártalmas valami.
Szoktam néha, ha olyan helyen vagyunk és colát kívánok akkor zerot iszom és nem a cukrosat.
Nem számolom hány deci csúszik le / hónap.
Itthonra nem szoktunk venni, max étterem, büfé, anyámkínja, szóval ha eljárunk akkor néha azt iszom.
Én szoktam, így is elég magas a napi cukorbevitelem, nem akarom még pluszban az üdítőkkel emelni.
Rengeteg cukor van pl egy fél liter kolaban. Lehet az édesítő se egészséges, de legalább nem hizok tőle.
A legjobb amúgy is, ha tiszta vizet iszunk. De alkalmanként jól esik az embernek az üdítő.
a kérdés arra vonatkozott, iszunk-e! Ez volt az első kérdés. Erre válaszoltam azt, hogy nem. Meg más is.
Ez most akkor miért nem válasz szerinted?
Inzulinos cukorbetegként nincs más választásom.
Otthon nem iszom ilyesmiket csak valami alkalomból, esetleg étteremben, vagy üdüléskor a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!