Szerintetek melyik a legfinomabb energiaital?
a zöld színű és a lila színű watt
monster rehab peach
a többit nem szeretem
A Monster a kedvencem, az esetek 95%-ában azt iszom. Főleg azért mert 0,5ös kiszerelés, nekem kell ez ahhoz hogy jól érezzem magam. Heti 2-szer iszom kb szóval azért a mértéket tartani kell.
Szerintem árban is megéri teljesen, tekintve hogy nagy átlagban kétszer annyiba kerül mint a Hell és annál finomabb azért meg persze dupla adag.
A kedvenc ízeim talán ebben a sorrendben a sima zöld, Mango Loco, Hamilton, Punch, Peach Rehab. Hellből ha veszek akkor a Red Grape és a Strong Focus jönnek be.
Nagyon ritkán ha épp akciós megiszok 1-1 Wattot is. A Burn finom de túlárazott, a Hellnél annyival nem jobb, a Red Bull meg nyilván brutálisan drága. A Tesco Spark energiaitalokat talán érdemes kipróbálni ha jársz arra, 100 Ft darabja és ahhoz képest pl a Tropical teljesen korrekt.
Nagyjából mindegyik finom, pár darab van ami nem ízlik.
Adrenalint szoktam inni, Watt almakörte, dinnye, fehéreper ami nagyon jó, a natura is jó volt rágó ízű. Monster Rehabok is jók, VR46 is jó. A kék Burn is jó, illetve az ami régen volt kék most asszem apple kiwi néven megy.
Nem sűrűn veszek amúgy ilyeneket.
Monster Doctor
Monster Rehab
Red Bull Tropical
Monster Rehab mert 400ft egy fél liter és nagyon finom
Amúgy én ezeket a cukor+koffein italokat annyira nem érzem,egy sima kávét vagy akárcsak egy nagyobb adag rizst sokkal jobban megérzek,én inkább a finom ízük miatt iszom energiaitalt
Kb 2 hetente 1x iszom amikor megkívánom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!