Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 180cm alatt tényleg nem férfi...

180cm alatt tényleg nem férfi a férfi?

Figyelt kérdés
Rengeteg nőtöl megkaptam már,hogy nála 180cm től kezdődik a férfi :( ez igaz?
2019. júl. 19. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Képzeld, a párom 158 cm, és hidd el, igazi FÉRFI! Így, csupa nagy betűvel!

És hogy miért írom ezt? Mert szeret engem és a 3 gyerekünket. Gondoskodik róluk és rólam is... Ha kellett, teát főzött, ha kellett, pelenkát cserélt. Behordja munka után a fát, hogy ne fázzunk, és sokat dolgozik, hogy mindenünk meglegyen. De nem szent, ne hidd ezt. 27 év alatt nem tudtam megtanítani főzni és utál porszívózni. Nem szereti, ha zavarják meccs nézés közben és nem szereti a modern dolgokat...

De... Az elmúlt egy évben rengetegszer voltam rosszul, és mindig ott volt mellettem, amikor hánytam a vegyszerektől és szépnek talált akkor is, amikor két nap alatt kihullott a hajam. Az ő szeretete tartott életben, amikor már fel akartam adni, és ő az, akiért még mindig úgy érzem, hogy érdemes élni...

Szerinted ezekből mennyi függ a testmagasságától?

2019. júl. 19. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Persze, szexelni meg csak akkor hajlandók ha minimum 30 centis péniszed van, különben ők azt meg sem érzik. Ismerem az ilyen dumákat, de egy dologban tévedsz. Ilyet nem nők mondanak hanem kis tinilányok akiknek a gondolkodásuk még nem fejlődött ki annyira (tisztelet a kivételnek), hogy megértsék, hogy nem az ilyen dolgoktól függ, hogy igazi férfi-e valaki vagy nem.

Láttam én már olyan 180+-os csávót is akire ha csúnyán néz az ember épphogy össze nem vizeli magát, olyat is aki hetente csalta a párját, olyat is aki nem foglalkozott a gyerekeivel, olyat is aki nem volt hajlandó elmenni dolgozni és eltartani magát, stb.

Ezzel ellentétben ismerek olyan 160 centis embereket akikre a fentebb említett dolgok ellentétei az igazak. Az, hogy valaki mekkorára nő, egy olyan dolog amit nem lehet befolyásolni, és felesleges ezen rágódni. Nem attól lennél igazi férfi, a lányok akik pedig ezért nem jönnek össze veled... ne bánkódj miattuk. Ha 180 centi lennél és összejönnének veled, akkor nagy eséllyel pár héten belül előjönnének a többi irreális problémáik amiből pedig szakítás lenne.

2019. júl. 20. 00:22
 13/16 anonim ***** válasza:
A férfi definíciójának nem része a 180 cm vagy magasabb test.
2019. júl. 20. 01:01
 14/16 anonim ***** válasza:
A pênz a lényeg és nem cm
2019. júl. 20. 02:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem pl fontos, hogy magasabb legyen a pasim. De elég ehhez pár centi is, szóval nálam 160tól kezdődik. De vannak akik nem ilyem felszinesek. Hány törpe növésűnek van "rendes" méretű társa... na ugye
2019. júl. 20. 05:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát, igen, elképzelem, ahogy ott tolonganak körülötted a nők, fitymálgatnak, tömegesen, és mind a képedbe vágja, hogy nem vagy férfi így 180 alatt. Életszerű. :)

Ez egy buta sztereotípia, amivel nem túl művelt férfiak egymást szívatják. Köze nincs a valósághoz.

2019. júl. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!