Lányok, nők! Nektek imponál az, ha láttok egy veletek hasonló korú pasit könyvet olvasni, mondjuk a buszon, kávézóban, vagy akár egy parkban ülve?
Szimpatikusnak tűnik ez a szemetekben? Ha igen, akkor lehet, hogy megpróbálnátok akár beszélgetést is kezdeményezni vele?
Budapestre tervezek költözni a közeljövőben, és szabadidőmben sokszor szeretek könyveket bújni, és hát sokszor elképzelem, hogy milyen lenne, ha egyszer ennek apropóján ismerkednék meg egy szimpatikus emberrel :D Nem vagyok egyébként egy elvakult, sótlan könyvmoly, szeretek hétvégi estéken szórakozni és nem csak várni akarom a csodát ismerkedés terén, hanem én is aktívan tervezem majd kivenni a részem belőle. De mégis, sokszor azért jól esik ilyeneken elábrándozni :)
Férfi vagyok, tehát nem engem kérdezel, és nem is fűznék a kérdéshez plusz egy választ. Szerintem már az ezelőtti 2 oldalon az a 20 válasz eléggé lefedi a nők véleményét.
Nem igazán értem még mire keresel választ.
Az eddigiek alapján (meg úgy saját tapasztalatokból is) három féle reakció van:
-nem is tűnik fel a nőknek, hisz tök hétköznapi dolog ez.
-Ha feltűnik, akkor sem érdekli őket annyira a személyed őket, hogy ez bármilyen kommunikációra alkalmat teremtsen.
-Kifejezetten régimódinak tűnhetsz, ami egyeseket taszít (ez egy nagyon kis kisebbség).
Még mit szeretnél tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!