Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy valaki szándékosan idegesített, cukkolt, hergelt titeket, szimplán csak poénból?

Figyelt kérdés
Ha kort és nemet is írtok, azt megköszönöm.

2019. júl. 19. 18:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy külön irom de hihetetlen. Ugy hiv el nöket randira hogy szandekosan nem megy el es nem szol elötte aztan kiborul a csaj es azon röhög. Es aztan ujabb dumakkal megint füzögeti. Ilyenekkel szorakozik. Es nem erti miert lepnek le a nöi mellöle. Nem èrti!
2019. júl. 23. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Történt. Szerintem mindenkivel. Úgy hívják általános iskola.

Amúgy nekem végig történt ilyen az iskolás éveim alatt. Most csak szépen bemutatok nekik, hogy ez van, én vittem valamire, ti nem.

20L

2019. júl. 23. 11:42
 13/22 anonim ***** válasza:

12-es: dettó! Nekem is cikizéssel telt az általános iskola felsőbb fele, de a középsuliban is volt pár ilyen. Sajnos,már bánom, hogy mulya voltam, nem védtem meg magam.

Felnőtt fejjel már más lettem, visszavágok, akár csak poénosan, vagy helyrerakom az illetőt, ha nagyon elszalad vele a ló. Jó a viccelődés, ugratás, mert szeretek nevetni, csak vannak határok.

43 éves nő.

2020. ápr. 9. 20:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Apám egész életemben ezt csinálta, most csodálkozik, hogy két országgal arrébb élek, és alig beszélünk.
2021. ápr. 4. 13:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolában folyamatosan csesztettek.

32/N

2021. ápr. 13. 20:33
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Egy munkatarsam de azert mert vonzodott hozzam kesobb meg szexelni is akart velem
2021. szept. 7. 05:24
 17/22 anonim ***** válasza:

Szintén koleganő. Rajtam veri le a gondjait, hiába igyekszem mindig hozzá idomulni, mindig van valami baja, tegnap már egy ártatlan szakmai kérdés miatt akadt ki.

Nem tudom, mire jó ez, dolgozni járunk be, nem szórakozni, én elvégzem amit kell, nem csinálok felesleges stresszt.

Az is érdekes, hogy a többi férfi kollega normális, még a legkritikusabb veterán is normálisan áll hozzám.

2021. szept. 8. 10:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Katonaságnál a kiképző őrmester az idióta parancsaival. Remélem azóta megdöglött.
2022. aug. 31. 16:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Tesó, a legjobb, mikor egy szobában laktok és nap mint nap szórakozik.
2022. nov. 15. 19:07
 20/22 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj, de tényleg nem értem, mi köze van a nagymamád halálának ahhoz, hogy vállalsz e gyereket vagy sem?

2022. nov. 16. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!