Történt már veletek olyan, hogy valaki szándékosan idegesített, cukkolt, hergelt titeket, szimplán csak poénból?
Történt. Szerintem mindenkivel. Úgy hívják általános iskola.
Amúgy nekem végig történt ilyen az iskolás éveim alatt. Most csak szépen bemutatok nekik, hogy ez van, én vittem valamire, ti nem.
20L
12-es: dettó! Nekem is cikizéssel telt az általános iskola felsőbb fele, de a középsuliban is volt pár ilyen. Sajnos,már bánom, hogy mulya voltam, nem védtem meg magam.
Felnőtt fejjel már más lettem, visszavágok, akár csak poénosan, vagy helyrerakom az illetőt, ha nagyon elszalad vele a ló. Jó a viccelődés, ugratás, mert szeretek nevetni, csak vannak határok.
43 éves nő.
Középiskolában folyamatosan csesztettek.
32/N
Szintén koleganő. Rajtam veri le a gondjait, hiába igyekszem mindig hozzá idomulni, mindig van valami baja, tegnap már egy ártatlan szakmai kérdés miatt akadt ki.
Nem tudom, mire jó ez, dolgozni járunk be, nem szórakozni, én elvégzem amit kell, nem csinálok felesleges stresszt.
Az is érdekes, hogy a többi férfi kollega normális, még a legkritikusabb veterán is normálisan áll hozzám.
Ne haragudj, de tényleg nem értem, mi köze van a nagymamád halálának ahhoz, hogy vállalsz e gyereket vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!