Szerintetek Tom Holland jó pasi? Ha igen mennyire és mit szerettek benne? És Jake Gyllenhaal-ról vélemény?
Nekem Tom (az egyik) ideálom. Külsőleg nem lehet ragozni, bejön. Szimpatikus vonás a humora, az érzelmessége és ahogy a rajongóival, főleg a gyerekekkel viselkedik.
Nem tudom, hogy Jake külsőjéről vagy belsőjéről érdekel a véleményem, de szerintem jóképű, és humoros, nagyon szimpatikus az interjúi alapján, ahol látszik, hogy megmaradt gyereknek olyan szinten, hogy az vonzó legyen.
18/L
Aranyos srác, de nekem túl baba. Meglepődtem amikor megtudtam, hogy csak egy évvel fiatalabb nálam max 18-nak gondoltam. Egyébként szimpatikus pasi, tehetséges színész de külsőre nem igazán jön be.
Ha szerencséje van tipikus hollywoodi pasi és úgy öregszik majd mint a jó bor, 10 év múlva visszatérhetünk a kérdésre.
Pasinak mindenki jó.
Férfinek nem biztos.
Tom Holland a legjobb pasi a világon!🤩 (Szerintem)
Mit meg nem adnék, hogy találkozzak vele. Amúgy ugyanazt mondanám mint az első kommentelő!
Aranyos srác, de nekem túl baba. Meglepődtem amikor megtudtam, hogy csak egy évvel fiatalabb nálam max 18-nak gondoltam. Egyébként szimpatikus pasi, tehetséges színész de külsőre nem igazán jön be.
Ha szerencséje van tipikus hollywoodi pasi és úgy öregszik majd mint a jó bor, 10 év múlva visszatérhetünk a kérdésre.
Miért ,mi lesz 10 év múlva? Azt hiszed ilyen senkivel mint te fog Tom Holland összejönni? Ő egy milliomos filmsztár, te meg egy senki. Úgy beszélsz mintha lenne esélyed ilyet mint ő megkapni. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!