Szerintetek Jake Gyllenhaal jó pasi?
Figyelt kérdés
Barátnőm irtóan odavan érte, és érdekel, hogy mások is jó pasinak tartják e, vagy csak barátnőmnek az "élete szerelme" ?:D2017. febr. 19. 23:36
1/5 anonim válasza:
Jó hát!!:)) Ízlések és pofonok, de én pár éve "figyeltem fel" rá úgymond és szerintem tipikusan az a pasi akire ha ránézel azt mondod, hogy Na benne van valami... A szemei pl:) Ezen kívül nagyon normális, jófej, nem celebeskedik és zseniális színész. Őt csak imádni lehet :D
2/5 anonim válasza:
Nekem nem jön be. De én így vagyok több olyan színésszel is, akik a nők többségének tetszenek. Pl Brad Pitt, George Clooney, Tom Cruise, Dicaprio, egyik sem az én világom, más nők meg odavannak értük, hogy ilyen meg olyan helyesek. Ez ízlés dolga mindenkinél.
3/5 anonim válasza:
Igen, szerintem is nagyon jó.:) Eszméletlenül tehetséges színész, szinte minden filmjét imádom, interjúkat néztem vele, és kiderült, hogy nagyon vicces is.😄 plusz nemrég láttam egy videót, amiben énekelt, és az is jól megy neki🤤😍 Szóval főnyeremény😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!