Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit tennétek? Konkrét...

Ti mit tennétek? Konkrét bizonyítékom van arról, hogy egy utóbbi időben felkapott vlogos hazudik a követőinek.

Figyelt kérdés

Már amikor elkezdte az egészet, tudtam, hogy hazudik, ugyanis nekem anno konkrétan leírta azt, amit a kamera előtt máshogy ad elő. (Meg is van a beszélgetés mai napig, utána direkt előkerestem, mert rémlett, hogy nekem mást mondott).

Régen ugyanis beszéltünk néha,majd egyik pillanatról a másikra megszűntek a beszélgetések.

Eddig bölcsen úgy döntöttem, hogy csendesen figyelem a történéseket vele kapcsolatosan,örömmel látom, hogy egyre több ember kezd ráébredni arra, hogy mekkora egy manipulátor és nem őszinte..Egyre többeknek lesz gyanús.

Én úgy látom, hogy nélkülem is előbb-utóbb ki fog derülni az igazság,de a kérdésem az lenne, hogy ti nyilvánosságra hoznátok a beszélgetést?

Egyik énem ezt tenné, másik énem pedig hagyná a francba az egészet.

Azt hiszem, utóbbi lesz,de szeretném, ha tudnátok az a lány nem őszinte..

Épp mai nap jutott eszembe, hogy teljesen a Toy Story 4-ből,Gabby-ra emlékeztet :D

[link]

2019. júl. 15. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Írj neki privátban, hátha abbahagyja vagy kiderül, hogy pl. az egyik családtagja beteg és azért csinálja. Ha nem ír vagy aljas módon folytatja, akkor csináj egy Youtube accountot, töltsd fel és linekld be olyan helyre, ahol a követői látják vagy linkeld be valamelyik rant videósnak, hátha foglalkoznak vele.
2019. júl. 15. 13:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Tippelek: D. betűvel kezdődik a keresztneve.
2019. júl. 15. 16:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, valóban D. betűvel kezdődik a keresztneve!
2019. júl. 15. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem hozd nyilvánosságra.

D. sajnos nagyon sok tizenéves lánynak a példaképe, fals elvárásokat építve velük az élettel szemben.

2019. júl. 15. 18:10
 15/17 A kérdező kommentje:

Ahh, én ehhez túl gyáva vagyok.

Nem szeretnék rosszat neki, csak fülembe jutott, hogy ő ezt állítja, míg nekem mást mondott,így kíváncsi lettem.

Manipulatív,zsarnok, nárcisztikus személyiségnek tűnik, valami nem okés vele fejbe. A képein,videóiból is látni, hogy öntelt, pedig az ellentétjét állítja. Sajnálom is, főleg a két gyereket érintené ez a téma, nem szeretnék rosszat nekik.

Talán valaki más majd egyszer fel meri vállalni magát és azt mondani, hogy igen, nekem is ezt hazudta D., de nem én szeretném elkezdeni..

2019. júl. 15. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Pont leszarnám és nem foglalkoznék vele. Az viszont foglalkoztat, hogy sikerült elbarmolni az oldalt :D
2019. júl. 15. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Valaki leirna nekem privatba, hogy ki ez?:D
2019. júl. 16. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!