Ha valaki "influencer", miért nem tud normálisan válaszolni a követőinek?
Ha már olyan nagy "influencer", szerintem illene normálisan válaszolni a követőinek. Akárki megdicséri, mindig az a vàlasza, hogy ő nem szép. Valaki azt írja neki, hogy csinos az adott képen, akkor azt mondja, hogy nem csinos csak a szokásos. Volt aki egy sütis képéhez írta, biztos finom, erre a válasz: nem érti valaki hogy állapítja meg egy képről, hogy finom... Ma írták neki, hogy a sárga szín sem áll rosszul, amire azt válaszolta, hogy egyik szín sem áll rosszul, ahogy más embernek sem.
Ja és a legtöbb mondatába beleírja, hogy abszolút, még ha nem is igazán illik a szövegkörnyezetben.
Akkor minek tesz ki képeket, ha a fele követőjét leszólja? Plusz gondolom tisztában van azzal, hogy csinos. Írhatna annyit a dicséretekre, hogy köszönöm.
Nemrég kezdtem el követni egy ismerősöm miatt, aki sajnos beteg volt, neki irogatott folyton a képei alá ez a lány. De egyre irritálóbb. Szerintetek mi a célja ezzel??
(Akit nem érdekel a téma annak nyilván nem kell válaszolnia.)
"Gyönyörű vagy! Maradj is ilyen szép, vidám!" válasz: "Sem a szépség, sem a hangulat nem választás kérdése. Utóbbiról nyilván fogalmad sincs. :)"
"Gyönyörű mosoly." válasz: "Nem hinném, hogy mérlegelni kell egy mosolyt. :)"
"Csinos." Válasz: "éppen ellenkezőleg."
Ez még néhány képe alatt volt, gondolom van több is, de nem volt már kedvem nézni. Én nem követek semmilyen celebet, sem Tibi atyát. Ez a lány teljesen hétköznapi ember, ez volt eleinte szimpatikus benne, de tényleg jobb ha senkit nem követünk.
#2: Ebben lehet valami igen.
Az ilyet sz@rba nem nézném, mások meg követik..jesszus.
😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!