Lesz valaha gyakorikérdések est ahol találkozhatnak az oldalon lévő felhasználók?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 17:49
21/42 anonim válasza:
Én szívesen elmegyek :)
Bár en csak maszkban vállalnám be. De a maszkra rá lenne írva a felhasználónevem , szerintem így lenne értelme.
Ha eljönnének sokan még buli is lenne.
18/L
22/42 anonim válasza:
Gyanítom, hogy az utazási rovatban a mindenkit leoltó "világot járt trollok", eleve oda sem találnának a megadott helyszínre.
23/42 anonim válasza:
Kiváncsi lennék obelixre, de főként Balázskára, aki a munkaügyis és bombanos is egyben.
24/42 anonim válasza:
4-5 hetente vsn, csak te nem vagy meghívva XD
25/42 anonim válasza:
Szexelnék Obelixel, szerintem jó lehet az ágyban
26/42 anonim válasza:
Balázska, Obelix, bombanős, és megannyi idióta troll van még itt...
Szívesen megnézném, élőben mekkora a szájuk.
28/42 anonim válasza:
A paradox az, hogy aki erre rávágja, hogy szívesssssen menne, azzal pont nem akarok találkozni.
29/42 anonim válasza:
Ha egy bizonyos valaki is eljönne, akinek most nem írom le a nevét, akkor én is elmennék, mivel lenne egy-két szavam ehhez a valakihez.
30/42 anonim válasza:
Akkor elvesztené a varázsát,az egész oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!