Normalis, ha egy 16 eves fiu ugy leissza magat, hogy reggel egy arokban ebred?
Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 16:24
11/16 anonim válasza:
Nem lehet elég korán kezdeni... XD
Néha megesik...😌
12/16 Botond1999 válasza:
Egyszeri alkalommal elfogadható, ha nem is normális. Hasonló esete mindenkinek volt, de aztán benőtt a fejünk lágya.
13/16 anonim válasza:
Megesik, csak ne csináld sűrűn. Aki nem ért egyet, az vagy állszent, vagy nem tud élni.
14/16 anonim válasza:
A 16 éves kort már a legkisebb csemetém is 16 évvel túlhaladta. Ennek ellenére azt mondom, nincs ezzel semmi baj, ha egyszeri esetről van szó. A kamaszkor pontosan arra való, hogy feszegessük a határainkat, hülyeségeket csináljunk és begyűjtsük az érte járó pofonokat. Hogy kinek mit jelentenek ezek a hülyeségek, emberenként más és más. Nekem pl még ma is lúdbőrös lesz a hátam, ha belegondolok, miket csináltam. Egyik kedvencem volt a harmadik-negyedik emeleti erkélyek átrendezése. Ehhez képest holmi kis alkoholmérgezés kisiskolások játszadozása.
16/16 fgbh válasza:
Hát attól függ hogy kinek mi a normális én még csak 14 vagyok de màr sokszor leittam magam. Negatívat nem kérek mert nem tudjátok milyen a családi körülményem stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!