Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok! Ránézésre mi az első...

Lányok! Ránézésre mi az első benyomásotok a linken szereplő férfiról? Kinézitek belőle, hogy rendes fiú, aki nagyon tud szeretni és komoly szándékai vannak?

Figyelt kérdés
[link]
2019. júl. 8. 21:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Idáig 4-en mondtatok negatívat, és senki se pozitívat, úgy hogy beigazolódott az, amire gondoltam :) Így már minden sikertelenséget értek. A további válaszokat megköszönöm szépen, ha írna még valaki.
2019. júl. 8. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak a saját magadhoz hasonló lányokkal kellene ismerkedned.

Akik kb. Olyan szinten vannak külsőleg és belsőleg is, mint te.

2019. júl. 8. 22:36
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem tudok ellent mondani az ízlésemnek. :)

Ha valaki tetszik, azt ahhoz mérem, hogy tetszik, és hogy mennyire, nem magamhoz méregetem őt. Volt már olyan barátnőm, akiért én rajongtam, mások pedig azt mondták rá, hogy nem jócsaj. De az én szememben gyönyörű volt. Aztán volt olyan is, akire mindenki azt mondta hogy szép. Mindig az érzéseimre hallgattam, nem arra, hogy hová tegyek lécet, a lécbe én akarok beleférni, nem másokat hozzá mérni. :)

2019. júl. 8. 22:39
 14/22 anonim válasza:
47%

Kicsit egekben vannak ezek a válaszoló nők itt...kíváncsi lennék, ők hogy néznek ki. 😂

Férfiként írom, hogy jól nézel ki és az ég egy adta világon semmi baj a fizimiskáddal. Az öltözködésed tényleg party feelinges, legyél férfiasabb e téren.

31F

2019. júl. 8. 23:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem semmj baj nincs veled, sőt! :D Amúgy ez lehet, hogy furán fog hangzani, de tetszik a szemöldökformád és a szemed kombója! :D /L
2019. júl. 8. 23:29
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Zsámó-zsázsé.
2019. júl. 9. 01:09
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bókot :)
2019. júl. 9. 09:36
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Nekem férfiként az a véleményem, hogy maga a kép amit magadról sugárzol igénytelen. A profilodról az süt, hogy egy nagyképű agresszív, proligyerek vagy. Az más kérdés, hogy sajnos ez akár egy csomó nőnek be is jöhetne, de lehet, hogy neked nem ők a célcsoportjaid.
2019. júl. 9. 10:07
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Én így ránézésre ebből a gyerekből azt sem nézem ki, hogy a nevét le tudja írni hiba nélkül. Bocs, de ez van. Sokan néhány perc beszélgetés után rácáfolnak az előítéletekre, de a többség nem...
2019. júl. 9. 10:16
 20/22 anonim ***** válasza:
54%

Most vagy félreértem mások válaszát, vagy én tényleg nem sokat látok a profilból. Csak pár képet, de semmi bejegyzés.

Na mindegy.

A facebook profil sok mindent elárulhat valakiről, de nem szabad kizárólag ez alapján ítélkezni, mert az ember eltudja ferdíteni a valóságot.

Sajnos a társadalom eljutott oda, hogy kizárólag kifele él, mindent tol fel a közösségi oldalakra és személyes kapcsolatok helyett a világhálón élik életüket. Emiatt sokan profil alapján választanak párt, elfelejtik hogy nem csak ott kell élni párkapcsolatban :D Bocsi elkanyarodtam... Ahhoz hogy véleményt tudjak alkotni bárkiről, legalább egyszer beszélnem kellene vele személyesen.

Külsődről annyit tudok mondani, hogy nagyon kerek, kisfiús arcod van, nekem ez személy szerint nem tetszik. Az egyik képeden borostás vagy, az jól áll, gyakrabban vessz össze a borotvával.

De persze emberfüggő hogy kinek mi tetszik, vannak lányok akik kifejezetten a kisfiús, babaarcot szeretik és az erős, markáns vonások taszítják.

Az öltözködési stílusodból szintén nem sokat látok, talán picit ez a swag yolo stílus vagy franc tudja minek nevezik ezt. Nekem ez is gyerekessé tesz valakit, de ez nem egyenlő azzal hogy csak ingben és öltönyben tartok valakit férfinak.

Nem minden a külsőn múlik. Ha valóban egy rendes pasi vagy aki komoly kapcsolatot akar, akkor előbb utóbb megtalálod azt a lányt aki hozzád való.

2019. júl. 9. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!