Miért néztek furcsán rám a szálláson?
Mert jóformán senkire sem jellemző hogy egyedül jár el nyaralni.
Ha esetleg azt mondtad volna a recepción hogy munkaügyben érkeztél pár napra akkor lehet nem néztek volna ennyire vagy ha azt mondtad volna hogy ismerőst látogatsz meg, de nem tudsz hol megszállni például. de így hogy egyedül odamentél és pihenni akartál nyilván gyanús volt nekik. De simán hihették azt is hogy valamiféle ellenőr vagy aki vendégnek kiadva magát lecsekkolja a helyet alaposan és lehet ezért szálltak rád mindenféle piti dologgal hogy minél jobban megfeleljenek neked ha tényleg valami ellenőrnek hittek. Ilyenekre mondjuk volt már példa.
Velem egy ilyen alkalom volt amikor úgy voltam vele, hogy elmehet mindenki melegebb éghajlatra aztán elmentem pár napra Kőszegre nyaralni egyedül. Jól esett ott sétálgatni napközben, este kiülni meginni egy-két sört és csak egyedül gondolkozni a dolgokon.
Engem mondjuk a személyzet békén hagyott de az emberek úgy néztek rám mint egy szellemre, hogy mit mászkálok/ülök és iszok én ott egyedül. Nekem mondjuk egy velem született tulajdonság, hogy erőteljesen hidegen hagy mások véleménye úgyhogy engem nem zavart annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!