Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon furcsa hogy ennyi...

Nagyon furcsa hogy ennyi idősen még soha nem volt barátom?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és úgy alakult hogy még soha nem voltam kapcsolatban de még csak nem is csókolóztam. Van más is hasonló helyzetben?

2019. jún. 22. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja, fura. Legtöbb esetben még valami bibi is szokott lenni a csajjal. Pláne ha még 24 éves korában is adja a szent szüzet.
2019. jún. 22. 20:50
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tartom csúnyának magam, kövér sem vagyok. Azért tettem fel a kérdést mivel gimiben még úgy voltam vele hogy ráérek, inkább a tanulással foglalkozom de már 2 éve egyetemre járok és felmerült bennem hogy ebben a korban már elég ritka legalább is lányoknál.Amúgy meg nem vagyok anyuci kislánya sőt inkább azzal nyaggat hogy mikor lesz barátom meg hogy ő ennyi idősen már szült.
2019. jún. 22. 20:56
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

Hú, azta, hát a gimi az bizony nagyon kemény!!!!

Pfhú, nem is tudom hogy hogyan tudtam úgy végicsinálni hogy az utolsó két évében volt párom...

Komolyra fordítva: Ha nem valami különösen magas (400+) pontos szakra mentél, amihez tényleg az egész gimit végig kellett görnyedned a könyv fölött, akkor csak duma hogy a tanulásra koncentrálás miatt nem jöttél össze senkivel se.

Aki egyetemre akar menni, annak a gimi egy sétagalopp, annyi szabadidővel mint a fene.

2019. jún. 22. 21:07
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Azt nem mondom hogy agyon tanultam volna magam gimiben és tudom hogy az egyetemhez viszonyítva tényleg semmiség. Tudom, ez nem kifogás. Csak azt szerettem volna ezzel mondani hogy akkoriban nem tartottam elég érettnek magam egy kapcsolathoz. Úgy gondoltam ráérek még de most már kezdem furcsának érezni.

2019. jún. 22. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg van más is, nem vagy egyedül, én is így vagyok ezzel és még sokan mások, de ki kell tartani, hidd el nekem egyszer mindenkinek el fog jönni az a lehetőség amit nem szabad ki hagyni :-) kitartás.

21F

2019. jún. 23. 03:02
 16/19 anonymousreview60 ***** válasza:

Ha nem lenne sejtésed szerint ez baj, akkor nem kérdeznéd. Az egyetem alatt bulizni pasizni KELL.

Mi nem jött be a buliban? Egy buliban 2-féle (valamiért pont nem akkor letargikus) ember érzi nem jól magát: a szentfazék és akinek magával van baja (az önbizalomhiány ennek alapesete). Nem írtad, hogy ájtatos manó lennél, ezért a màsikra tippelek. A bulihoz lelazulásban 2 dolog segíthet. 1. Alkohol. Nem kell seggrészegre inni magadat, csak 2 koktél. 2. Táncórával, pszichológussal vagy jógával oldod a lelki görcsöt.

2019. jún. 23. 06:55
 17/19 anonim ***** válasza:

#16 Attól függ, mit értünk buli alatt, én soha nem szerettem a szórakozóhelyeket, mert utálom a túlzottan hangos zenét (ami az esetek nagyobb részében nem is az én ízlésem), a nagy tömeget és táncolni sem szeretek, és nem is akarok, annak pedig nem látom értelmét, hogy üljek és igyak.

A legtöbb szórakozóhely még normálisan beszélgetni sem lehet s zaj miatt. Szóval számomra maga a rémálom egy ilyen "buli", és inkább maradok otthon.

2019. jún. 23. 08:14
 18/19 anonymousreview60 ***** válasza:

#17: Az ilyen elzárkózósoknak való a biliárdszalon. Nem csendes, de a beszélgetésekhez nem zajos.

Diszkóra ott a Morrisons' s és társai. Nem didzsire a Fáklya Klub és még néhány hely.

2019. jún. 23. 08:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, hasonló cipőben járok én is.
2019. jún. 23. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!