Csak nekem furcsa hogy a lány barátom nálam akar aludni több napot?
Figyelt kérdés
Több éve jóban vagyunk és hát már sok haverom volt nálam(ők nyilván nem itt aludni xd) és messze lakunk egymástól és felmerült benne a kérdés hogy még csak nem is volt nálam, pedig milyen régóta ismerjük egymást és ő arra gondolt hogy több napot is itt aludna nálam. Ez csak nekem furcsa? 18/F2017. ápr. 3. 23:40
1/15 anonim válasza:
Hát ha azt látja, hogy a fiú haverjaiddal több napot együtt alszotok, és ő is érzi magát olyan jó barátodnak, akkor mi benne a furcsa? Éppen az a furcsa, hogy diszkrimináltad eddig. Lehet, hogy azt hiszi, hogy a fiúk ottaludtak, és neki rosszulesik, hogy őt kihagyod.
2/15 A kérdező kommentje:
Dehogy aludtak itt xd ezt tudja ő is jól, ő csak szimplán azt állítja hogy azért szeretne nálam aludni mert még nem volt nálam soha, ezzel nekem nincs is bajom, az itt alvással sem, csak az itt alvás része furcsa és már többször is felhozta és sosem úgy hogy "még nem voltam nálad, ott aludhatok e egy napot?" hanem úgy hogy "aludhatnék e nálad?"
2017. ápr. 3. 23:54
3/15 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm a válaszát!
Második válaszolónak meg: köszi, ez tényleg kultúrált és hasznos válasz volt...
2017. ápr. 3. 23:56
4/15 anonim válasza:
Mennyire lakik messze? Mondjuk 100km felett én sem indulok el egy napra, reggel hajnali kelés, hogy 9 előtt beérj, vagy felkelsz élhető időben és ott vagy kora délután. Városnézés, közös program, este esetleg buli a másik haverjaival. Tudod kinek van kedve este 8-kor felülni az utolsó távolsági buszra vagy hajnal egykor vonatra szállni és hazazötykölődni.
A több nap amúgy kicsit fura, fiú havernál csak akkor maradnék annyit ha valami jó kis fesztivál van a környékükön .
5/15 anonim válasza:
#4 Látom 18 éves létetekre még 12 szellemi szinten vagytok, így inkább tényleg ne aludjon nálad. Ja és xd
6/15 anonim válasza:
Szerintem akar tőled valamit, persze ne mássz rá, mielőtt még nem tisztázódott a dolog.
7/15 anonim válasza:
Csak ott akar lakni ingyen egy pár napot, ingyenszállás, ingyenkaja, ingyenfürdés, stb. Egy ingyenélő.
9/15 anonim válasza:
Ha jó helyen laksz, akkor lehet, hogy csak ingyen szállást szeretne. Egyéb esetben valószínűleg téged akar.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem lakik közel, ez igaz és semmiféle kiemelkedő helyen nem lakom, ő azt állítja csak szimplán itt szeretne aludni mert még nem volt nálam soha.
2017. ápr. 4. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!