Unalmas vagyok? Vagy mi a baj velem?
Mostanában úgy érzem csak azoknak vagyok édekes,akikkel még nem találkoztam vagy akikkel nem beszéltem, és azok is csak a 2-3 beszélgetésig fordítják ráma figyelmuket..
Még azt is észrevettem,hogy a ha kimegyek sétálni a családtagjaimmal akkor is azt látom rajtuk hogy nehezen jonnek ki beloluk a mondatok, és már alig várják hogy haza mehessenek és csinálják a dolgukat..
Van egy bátyám aki máfél évvel idosebb, valahogy ha a család osszegyul és a testvérem is ott van, akkor rá nagyobb figyelmet fordítonak..
Valahogy társaságba vagy suliba az osztályba is unalmasnak érzem magam mivel nagyon senkit sem érdeklek, pedig sportolok, zenélek.
Nehéz pontosan leírni, de ezek a dolgok nagyon befolyásolják már azt ahogy magamra gondolok, vagy ahogy látom magamat.. Sokat esett ezáltal az onértékelésem, és nem tudom mit tegyek.. Úgy érzem mindig második választás vagyok, vagy szamár ha nincs ló..
Lehet, csak téged családon bellül már ismernek (a testvéred lehet elzárkózotabb)
És lehet a családtagjaid csak zavarban vannak valami miatt (pl.: érzékenyebb lelkületű vagy, és nem szeretnének megbántani)
Az osztályban pedig lehet neked kellene majd kezdeményezned
Igazából, a pontos körülményeket nem lehet tudni, így nem tudok segíteni.
(De tanácsként: próbálj meg a megjelenéseden változtatni, családon belül pedig próbáljatok társasozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!