Mennyire ciki, hogy azért nem megyek osztálytalálkozóra, mert szégyellem, hogy semmire sem vittem az életben?
Az első jönne, és most derülne ki, hogy kinek hogy teltek az évei. Na, egyetem meglett, de azért nem azzal kezdtem foglalkozni, lévén nincs is sok munka azzal, úgyhogy máshova mentem. Dolgozgatok, de épp szakítottam, és közben azt látom, hogy másnak már gyereke van, valakinek nem is egy. Mondjuk általában a lány osztálytársaimnak van gyereke, de akkor is. Pár alap dolgot tudnék elmondani, de semmit, amire úgymond büszkének tudnék lenni.
Amúgy nem csüggedek, ha esetleg lenne 5-10 év múlva megint osztálytalálkozó, addigra biztos összeszedném magam, és el tudnék menni, de jelen állás szerint inkább szégyellem magam.
Azt írod, hogy az első jönne. Valószínűsíthetően sejteni lehet, hogy akkor ez az 5 éves osztalytalalkozo. Ha nem 5 év után ültök le először, akkor el sem mennék, mert ez eleve elmond valamit az adott osztályközösségről...
Valamelyik nagyhangúnak biztos most 10/10-es az élete és most közléskényszerben érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!