Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudtok ajánlani közösségeket?...

Tudtok ajánlani közösségeket? (Több infó a leírásban)

Figyelt kérdés

Érzelmileg éretlen személynek mondanám magam. Ezt mindenhonnan megkaptam a családból, mert mindkét szülőm is ilyen. Egész gyerekkoromban semmiért se lehettem lelkes, mert azonnal el lettem nyomva.

Na... Most 21 évesen eljutottam odáig, hogy még mindig nagyon rosszul kommunikálok, nincsenek rendben a gondolataim a jövőmről és egyáltalán nem vagyok magabiztos szinte semmiben. (Kiv. a munkám)

Elhatároztam, hogy szeretnék átlendülni ezen és normális életet élni. Ezért gondoltam kerítenék egy közösséget hasonló emberekkel, ahol gyorsan lehetne fejlődni. Mert emberek nélkül ez ugy nem megy. De semmilyen kulcsszóval sem találtam ilyet...

Segítsetek kérlek, ha ismertek ilyen közösségeket!

Nagyon köszönöm! :)

2019. jún. 12. 08:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert nincs is kifejezetten ilyen. Inkább egyedül gyakorolj, tapasztald ki, hogy neked mi a jó.
2019. jún. 12. 09:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Elkezdtem egyedül, csak mindig elillan a motivációm, mikor látom, hogy visszazuhanok az origóba.

Akkor valami hasonló sincs? Bármilyen. Szeretnék emberek között lenni.

2019. jún. 12. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!