Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek Sydney van...

Mi a véleményetek Sydney van den Boschról?

Figyelt kérdés

Híres ember, talán nem bűn kiírni. Youtubon is fent van.

Én már 2014 óta követen, ugyanakkor érettségiztünk, de 3 évvel fiatalabb vagyok nála. Egy napon születtünk.

Nagyon szép lány, gazdag családdal. De szerintem iszonyú buta és elkényeztetett, álomvilágban él. A focista pasija meg, egy kőbunkó... Szerintem őt legalább nem a pasi tartja el, vannak neki is munkái, családi vállalkozás.

2019. jún. 11. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Kárpàti Rebekát követem. Neki a nagy barátnője. Az instagram folyamatosan feldobálja nekem Sydneyt. Nekem nem szimpatikus egyáltalán. A beszéde is irritáló. Külsőre szèp szerintem.
2019. jún. 11. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán tetszik. De nem meglepő, hogy egy ilyen lány nem túl okos. Egy szépségkirálynő, Instagram-sztárt "ismerek", aki tényleg értelmesnek tűnik így kívülről, de ő is orosz, nem magyar.
2019. jún. 11. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát most ha szebb lennék, én is lehet feltöltenél egy csomó képet.

Viszont ő tipikusan az a csaj, aki soha semmi gondja nem volt az életben, meg aranyos szülei vannak, anyagi problémái sem lehettek sosem. Nem irígykedek rá, meg a normális család lenne a normális, de tipikusan az elkényesztett, anyuci, apuci kedvence. Azt sem veszi észre, hogyan beszél vele a pasija. Álomvilágban él.

Meg ott van az érettségis videója, a suliban se az észéért szerették.

2019. jún. 11. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező te ismered őt személyesen? Vagy honnan tudod milyen a férje vagy a szülei?
2019. jún. 11. 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát voltam már nem egy rendezvényen, amim ő is résztvett.

Nem kell, minden lépését kirakja instára, youtubre. De előbbibe napi 20 alkalommal ppsztol kb

2019. jún. 11. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos csak a smink tartja össze a pofáját!
2019. jún. 18. 06:49
 7/7 anonim válasza:
Sokak szerint gyönyörű. Hát nem tudom... az alakja nem rossz, de az arca nekem nem tetszik. Ha nem tudnám, hány éves, azt gondolnám egy negyvenes nő, aki jól tartja magát. Annyi szent, irigylésre méltó élete van. Ahogy mondani szokták, neki is csak megszületnie volt nehéz.
2019. júl. 31. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!