Csak szerintem nagyon szép ez a lány?
Figyelt kérdés
Mármint oké, nem annyira néz ki 18 évesnek, de szerintem nagyon szép. Szerintetek is?
2019. márc. 18. 19:42
3/21 anonim válasza:
Inkább helyeske, de ennyi sminkkel bárki lehet helyes. Neme egyébként tucatlánynak tűnik. Komolyan szinte minden harmadik lány így néz ki.
4/21 anonim válasza:
hát nem mondhatjuk hogy csúnya
5/21 anonim válasza:
Valóban szép arca, jó alakja van. A stílusa így általánosságban annyira nem tetszik, de vannak jól sikerült képei.
Itt kifejezetten bájos:
6/21 A kérdező kommentje:
De hát rajta nincs is annyi smink, mint a sok magyar tini ""influencer""-en..
2019. márc. 18. 19:49
7/21 anonim válasza:
Nem igazán. Tucat arc, tucat eröltetett stílus, lapos elől-hátul.
8/21 anonim válasza:
nem jön be, nagy száj, nem is szép arc
9/21 anonim válasza:
szerintem nem szep
nagy a feje es ugy nez ki a legtobb kepen mint egy fiu hosszu hajjal es sminkkel
wolfiecindy sokkal szebb. de ez mind csak velemeny
10/21 anonim válasza:
Szerintem szép.
Vagyis hát kövezze őt meg aki szebb. Én biztosan nem, annyira irigy meg nem vagyok hogy sz.arul beszéljek róla csak azért mert neki megadatott egy szép szimmetrikus nőies arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!