Csak szerintem nagyon szép ez a lány?
Mármint oké, nem annyira néz ki 18 évesnek, de szerintem nagyon szép. Szerintetek is?
Ezt az irigy dolgot én sem értem. Akárhogy is nézek én ki, el tudom dönteni a saját szubjektív kritériumaim alapján, hogy az ember szerintem szép, vagy nem. Ha az, akkor elismerem, ha nem, akkor nemmel válaszolok a kérdésre. Egyébként meg a kérdésre válaszolok, semmi értelme az én külsőmbe belekötni, nem rólam van szó.
Elég nevetséges, hogy azért, mert nem nyalom ki a s.ggét a nyolcvanhatodik 40 kilós tucat Ariana utánzatnak, akkor irigy vagyok és csúnya.
Közben meg csak simán a különleges embereket tartom szépnek. Ez a lány sem csúnya semmiképpen sem, helyes, aranyos, de a legtöbb gimnazista tinilány így néz ki, nem fog meg.
Nem fogok mindenkit az egekig magasztalni, aki 20 év alatti és hosszú a haja. :D mert kb itt ez az elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!