A barátnőm rossz társaságba került, mit tegyek?
Nem tudom egész pontosan mit csinálnak, viszont nagyon furcsák.
A legtöbben a sulinkból vannak, de van néhány külsős. Szinte mindenkit kiközösített az osztályunk mert furák és különcök. A legtöbben idétlen ruhákat hordanak, és suli után még hétvégente mindig mennek valahova. A barátnőm szinte már nem us vevő rám, és azt mondja, hogy velük úgy tid beszélni ahogy nem.
A társaságban a korkülömbség ék is nagyon nagyok. A legfiatalabb akiről tudok, ő 14,a legidősebb pedig azt hiszem 19.
Nagyon szoros a viszonyuk, többször látom hogy ölelkeznek, vagy megpuszilják egymást.
Az osztályunk ól van egy csak aki azt mondja, hogy szektások... Hát nem tudom.
Nem járnak szórakozó helyekre, a sulis programokon például bálokon is mindig együtt vannak, vagy nem jönnek. Konkrétan senki nem tudja mit csinálnak, csak azt, hogy nagyon ijesztőek és nem normálisak.
A barátnőm azt mondta amikor még beszéltünk, hogy ez olyan mintha mind testvérek lennének.
Hívott hogy menjek én is, de azt mondtam én nem kérek ebből az örületből és ezen megsértődött.
Én rontottam el?
@17:37
Neked nem tűnik fel hogy ez a "szektázás" csak a kérdező agymenése, de amúgy semmi konkrét jel nem mutat erre?
"Nem ismerem őket, nem tudom mit csinálnak, szokatlanul néznek ki" = ijesztőek, hülyék, nem normálisak, rossz emberek
Rémes ez az előítéletes hozzáállás a másikhoz és tudod,
ez rengeteg problémát okozott már a történetelem során. Az lenne a minimum, hogy megismerem a másikat, mielőtt véleményt alkotok róla, elítélem - pláne, ha a barátnőd ennyire megszerette ezt a társaságot.
Igen, te rontottad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!