Előadáson kisgyerek?
Figyelt kérdés
Megint voltam egy előadáson, ahol tele volt a terem, és valaki kisgyerekkel jött, a kisgyerek pedig természetesen zajongott végig. Állandóan kizökkentett, nem lehetett hallani szavakat, a szülő meg gondolom legalább 90%-ban a gyerekére figyelt, nem az előadásra, úgyhogy én egyáltalán nem értem, hogy kinek jó ez? Már nem az első ilyen eset, és persze nyilván senki nem mer szólni, már hogy lehetne olyat mondani, hogy zavarja az előadást egy aranyos kisgyerek? A szülőt meg nem zavarja, hogy zavar.
Jártál-e már így?
Tudsz-e valami megoldást erre?
2019. jún. 3. 10:02
11/11 anonim válasza:
Ilyen esetekre, ha nincs nagymama, bébiszitter, szomszéd néni, akkor vagy otthon kell maradni a gyerekkel együtt, vagy keresni kell valakit, aki alkalomadtán vigyáz rá és megfizetni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!