Ugye nincs nagy gond velem?
Figyelt kérdés
Azzal szoktam szórakozni, hogy fingok a metrón hogy az emberek fogják az orrukat, fujjongjanak. Ugye ettől még lehetek intelligens?2019. máj. 18. 22:23
3/8 anonim válasza:
Ettől még lehetnél intelligens, bár intelligens emberek jellemzően nem választanak ilyen szórakozási formát.
Ha tényleg intelligens vagy, akkor érted a választ a kérdésedre.
4/8 anonim válasza:
Nem, egy intelligens ember nem csinál ilyet
5/8 anonim válasza:
lehet, h trollkodas, de en mar tapasztaltam ilyet buszon. olyan budoset odafingott mellem a hapsi, hogy azthittem elhanyom magam. aztan a kovetkezo megalloba leszallt es helyere tinilanyok jottek, en meg ott alltam a fingszagba es meg a szegyennel is kuzdhettem, hogy biztos azt hiszik em voltam, mert rajtam kivul csak kb 2en voltak a kozelben. szoval egyaltalan nem vicces, mert en majdnem oklendeztem
6/8 anonim válasza:
Mindenki lehet intelligens csak akarat kérdése.
7/8 anonim válasza:
Az inteligencia az a feladatmegoldó képesség, logika. Szerintem ti itt sokan keveritek a kultúrált szóval beleértve a kérdezőt is.
8/8 anonim válasza:
Nekem ez nagyon inponál. Én a metrón a merev hímveszőmet dörzsölgetem idegen emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!