A férfiak tényleg a szexhiány enyhítése miatt isznak alkoholt?
Egy haverom adta elő a következő elméletet: a férfiak állandó szexuális éhségben vannak, de ugye ezt az "éhség" mértékéhez képest viszonylag ritkán tudják kielégíteni.
A szórakozóhelyeken a vágy még erősebb a rengeteg nő miatt akik rá is tesznek még egy lapáttal a vonzerőre (ruha, smink stb.).
Az alaphelyzet mindig az a férfiak legalább 90%-a számára, hogy nem visz haza nőt, nem szexel és pont. Ez olyan erős frusztrációt okoz, hogy alkohollal enyhítik a szorongást, és ez a cselekvés szokássá válik.
Szerintetek van igazság ebben?
Csinálsz magadnak egy problémát (szórakozóhely), aztán csinálsz még egyet (alkoholizmus) hogy elnyomd azt a problémát.
200 IQ.
Imádom, amikor a férfiak 90%-át szexőrült biorobotnak tartják.
Nem, soha nem alkoholizáltam, akkor sem, amikor tinédzserként évekig nem jutott kapanyél.
Azért isznak,mert szeretik a "bódulatot".
A többség igy könyebben elengedi magát,meg ugye az élet többi sötét oldalát is kicsit elfedi.
Ezen még sosem gondolkodtam de lehet benne valami. Én nem olyan lettem amilyennek lennem kellene és ez nagyon nagy baj. Abban bíztam egy ideig hogy majd egy lány/nő kirángat a hülyeségből de az a helyzet, hogy nem tud. Ahogy komoly kapcsolat kerül kilátásba felveszem a nyúlcipőt és nem azért mert olyan jó nekem és szeretek úgy élni ahogy... Amikor ez történik magamat viszonyítom a lányhoz/nőhöz és borzasztó eredményt kapok ezért inkább hagyom a francba már csírájában. Vannak hibáim és elég sok. Majd lesz valami! :')
Én ezért iszok. Az alkohol pedig sakkban tart, csak idő kérdése mikor ad mattot. Nem fognám a szex hiányára mert ha így lenne nem csak ennyi alkoholista lenne hanem sokkal sokkal több.
Nem hiszek ebben , az alkohol jön magától.
Semmi köze a szexhez való vagyainkhoz.
Én pl nem iszom , soha nem ittam alkoholt és 4 éve szingli vagyok. 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!