Alkohol hatásainak enyhítése?
Nem nagyon szoktam alkoholt fogyasztani, ha mégis akkor csak az íze kedvéért.
Tavaszra hivatalos vagyok az öcsém esküvőjére, a családja egy igazi falusi család, saját bort és pálinkát főznek, földet művelnek, stb.
Inni is szeretnek, az após büszke is a házi pálinkákra amit előszeretettel végig kóstoltat.
KÉRDÉSEM:
Mivel lehetne elérni hogy ha már csak illemből meg hogy ne legyen sértődés, iszok velük pár kört,
szóval mivel lehetne elérni hogy az alkohol ne egyből felszívódjon hanem menjen tovább útjára majd távozzon?
Azt pl. tudom hogy kenyeret szokták mondani hogy felszívja és lassabban szívódik fel az alkohol, de pl. szénpor?
Ötletek?
Kérem maradjunk témánál, nem kérek olyat hogy aki nem bírja ne igyon, inkább tudományos kérdés ez nem beleokoskodós.
köszönöm
Hülyeség, akkor kevesebbet kell inni.
Nem feltétlen kell berugni idő előtt csak azért mert ott illik elfogadni.
Legyen egykis eszed és mértékkel igyad.
A hivatásos ivók (úgy értendő, hogy olyanok, akiknek a feladatához tartozik fogadásokon, más különféle protokolláris eseményen részt venni) egy kanál olajjal vagy zsírral oldják meg. Enni sem tudnak előtte, mert az eseményen nem piszkálhatják csak az ételt.
A zsír mindenesetre lassítja a felszívódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!