Ti ebben az esetben sértve éreznétek magatokat?
Figyelt kérdés
Ha barátnőitek akikkel összejártok születésnapra nem köszöntenének egy tábla csokoládéval sem? Most nme tudtam vacsosrára vagy cukrászdába hívni őket-rossz az anyagi helyzetem.A diplomálásom is sok pénzt elvesz.Üzenetben köszöntöttek,de egyiküknek se jutott eszébe,hogy legalább egy kis aprósággal felköszöntsön.Nem az ajándékon van a lényeg,inkább a figyelmességen,gesztuson.De ezek szerint ha nem vacsoráztatom vagy tortáztatom őket, akkor annyit is ér az egész...Mindegyiknek szép ajándékot vettem,bár az idén szűkösen voltam és elég nagy lemondásba,erőfeszítésbe került ajándékot venni.Közülük kettő annak ellenére is,hogy nem hívtam őket megfognak hívni a születésnapjukra.Heyles ha akkor azt mondom maradjunk az üzenetes köszöntéseknél mivel ők se köszöntöttek élőben és ajándékkal?2019. ápr. 17. 10:51
11/14 anonim válasza:
Dehat a figyelmesség megvolt, nem? Ir5ad, hogy üzenetben köszöntöttek
12/14 A kérdező kommentje:
8-as: szemályesen gondoltam.
10-es válaszoló: igen pont így érzem, ezek a gondolatok kavarogtak bennem.Rátapintottál a lényegre.És igen nagy részük meg se kérdezte mi van velem,pedig most tényleg nagyon rossz időszakot élek meg.Azt magam is tapasztalom amit írsz elég kicsit távol maradni és lemorzsolódnak a "barátok".Jó részük valójában nem is a barátom.Annak az egynek a kivételével,akinek megmondtam miért nem tartom a születésnapot és bár ő se köszöntött személyesen,de legalább érdeklődik.Édesapám múltkor a kórházban volt-szerencsére nem túl komoly és az ő férje hallotta ezt valakitől,jelentkezett is aznap és megkérdezte jól vagyok-e, apukám hogy van.Ő is élt meg azelőtt rossz időszakot,tudja milyen az.
2019. ápr. 17. 11:45
13/14 anonim válasza:
Biztos nem esne jól, és ezek után elgondolkoznék, hogy ők tényleg e a barátaim. Komolyan, aki azt írta, hogy az ajándék számít csak meg a pénz? Annak üzenem, hogy nekem egy fagyi meghívás is baromi jól esik, ami kb 400 ft:)
14/14 A kérdező kommentje:
Talán inkább csak ismerősök.Ha a másiknak gondja van arról tudomásuk sincs vagy nem érdekli őket.Csak a felszines találkozás,tortázgatás.Épp ezért nincs kedvem most tortáztatni őket,mert egyrészt nem állok most jól anyagilag és annak a pár ezer forintnak most érezném a hiányát,másrészt összejövünk négyünk születésnapján évente négyszer 1-2órára azt meg hogy mivel küzd a másik, mi van vele nem tudjuk.Ez már csak tardició, megszokás.Egyikükkel állok közelebbi kapcsolatban,ha jobban belegondolok.
2019. ápr. 18. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!