Az mi, hogy Mekiben eladott a csaj nekem 3dl-s kávét, erre kaptam egy két decis italt?
"Ja blokkot sem kaptál persze. Akkor menj vissza a NAV val és nézzétek vissza a kamerafelvételt hülyegyerek."
Visszanézhetnék, mert akkor sem adtak... Továbbá nem vagyok gyerek, csak akkor is gáz...
Nem is figyeltem, a sok másik cucc között, mikor beleittam tűnt kevésnek és láttam, hogy 2 dl csak...
Remélem jól jött neki az a lénz...
Persze, biztosan direkt csinálta. Veled még biztosan soha nem fordult elő, hogy hibáztál.
A Meki pont az a hely, ahol nyugodtan lehet reklamálni, megoldják és sokszor még ajándékot is kapsz.
Egyébként meg ha nincs meg a blokk, akkor simán lehet, hogy 2 dl-t fizettél, csak te emlékszel rosszul.
Engem a Westendben egy kajáldában húztak le, na de nem is ennyivel.
Nagy társaságban voltam, én hívtam meg mindenkit, mindenki menüt evett. Gyanúsan sokat kellett fizetnem, de elég nagy volt körülöttem a nyüzsi, el is vonták a többiek a figyelmem, rájuk és a kajára koncentráltam, nem a pénzre. Otthon a kezembe került a zsebembe tömött számla, hát hülyegyerek beütötte a menüket + még hozzáadott mindent egyesével. Nem kis összeggel rövidítettek meg. Őszintén én végül nem mentem vissza, mert épp akkor belefért és lusta voltam visszaautózni, de látod, ilyen is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!