Ti mindenkinek belenztek hosszan a szemebe aki jon szembe?
Figyelt kérdés
Nemreg kiprobaltam, hogy az utcan abban a pillanban mikor majdnem elmegyek egy ember mellett, belenezek a szemebe. Voltak akik mar alapbol ram neztek addigra, es voltak akik csak ugy maguk ele bamultak. Ti amikor mentek az utcan beleneztek masok szemebe? (Tudom, hulye tema de engem nagyoon erdekel :D )2019. ápr. 14. 22:54
1/8 anonim válasza:
Nem. És te se tedd ezt mert hiszed vagy sem baromira idegesítő amikor egy ismeretlen a pofámba bámul.
3/8 anonim válasza:
Nem hosszan csak egy villanásnyi ideig, reflex. Felmérem, hogy aki elhalad mellettem, kiféle-miféle, aztán megyek tovább. Ha néz is tovább, az se érdekel én csak konstatáltam a jelenlétét és haladási irányát, mozgását. Szeretek a környezetem tudatában lenni és így mindig mindenre időben vagy akár idő előtt is tudok reagálni, és így érzem jól magam. Az meg nem érdekel, mit gondolnak mások erről.
4/8 anonim válasza:
Nem minden esetben, csak ha tetszik az adott nő, de azt sem hosszan teszem.
5/8 anonim válasza:
Majd valaki jól beszól neked, hogy "Mi a faxXxt nézel, kötsög", de ha neked ez kell...
6/8 anonim válasza:
Én is bele szoktam nézni, bár leginkább azért, hogy(ha jók a látási viszonyok) megnézzem milyen színű az illető szeme, és ha szépnek találom, igyekszem memorizálni :)
Mondjuk amikor az én tekintetembe fúrja valaki a sajátját azért tud kellemetlen lenni számomra, de senkinek nem mondanám, hogy “mit lesel?!”
N
7/8 anonim válasza:
Általában végignézem,nem csak a szemét,ha tetszik,ha nem vegigmérem
8/8 anonim válasza:
Utálok emberek szemébe nézni, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!