Mindenkinek vannak problémái?
Igen, mindenki küzd gondokkal. Akár saját magát tekintve elégedetlen, akár a külvilág okozza a gondjait, de vannak problémái.
Nem vagyunk egyformák, van akinél mások előtt is eltörik a mécses, míg mások elfojtják az érzéseiket.
Remélem, hogy nincs igazad és egyszer még lehetek én az az egy. Ha viszont igazad van, legalább azt nem lehet a magyar mentalitásra fogni.
Viszont ez a világ fura fintora. Csak feltőtt korára jön rá az ember, hogy milyen sokat ér az az időszak, amikor még ártatlan gyerek voltunk.
Minden embernek van problémája, akár gazdag akár szegény, akár magányos akár népszerű..
Én is éreztem így ahogy most te, én is le akartam lépni, miközben igazából szerető családom van (és nekem is lelkiismeret furdalásom lett a gondolattól, hogy ilyen hálátlan vagyok)
Örülj annak amid van és küzdj, hogy többet érj el az életben, de nem csak anyagi javakban mérve, hanem a boldogságot keresd.
És ne mások boldogságához mérd a tiedet. Amúgy ez a maszkos dolog olyan, hogy sokan a problémáik ellenére is mosolyognak. Attól függ ki hogy látja a világot. Az a jó, ha a jó dolgokat tudjuk értékelni (az élet apró örömeit is) és a rossz dolgok nem törnek le, hanem azon vagyunk hogy javítsunk a helyzeten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!