A közösségi oldalak soha nem fognak kimenni a divatból?
Nem tudom, mikor vált megszokott dologgá, talán olyan 5 éve, hogy a leghétköznapibb emberektől a világsztárokig mindenki a közösségi médiára posztolja ki, hogy éppen mi történik vele. Manapság az emberek már nem az újságokból és a TV-ből tájékozódnak arról, hogy egy-egy hírességgel éppen mi történik, hanem a közösségi oldalakról. A cégek pedig elsősorban nem a TV-ben hirdetnek, hanem az úgynevezett "influencerekkel" reklámoztatják a termékeiket.
Szerintetek ez egy visszafordíthatatlan folyamat? Hogy fog kinézni az emberek élete 5, 10, 20 év múlva: ugyanúgy a közösségi oldalakra fogják napi rendszerességgel kiposztolni a velük történt eseményeket?
A világ folyamatosan fejlődik és változik, akkor is, ha egyes változásokkal nem értenek páran egyet. Mivel ezeket a változásokat szinte mindig bizonyos igények hozzák létre, ezért nem; nem valószínű, hogy vissza fogunk térni a régi megszokásokhoz. (Őszintén személy szerint én kínzásnak élném meg ha leültetnének a tv elé, nem azért mert valami kultúrsznob vagyok, hanem mert nem bírnám elviselni hogy nem én választom meg, hogy mikor mit nézek, és minden 30 percben lenyomnának a torkomon 10 percnyi megszakítatlan reklámot. fuj...)
Az viszont valószínűtlen, hogy a közösségi média örökre fennmaradjon. Idővel majd jön valami más, valami teljesen új, ami leváltja, de az majdhogynem garantált, hogy nem mondjuk a nyomtatott sajtó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!